Све категорије
EN

Комуникациона базна станица Складиште енергије

Почетна> ПРИМЕНА > Комуникациона базна станица Складиште енергије

Комуникациона базна станица Складиште енергије

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитс: 65

Принцип и састав соларне фотонапонске производње енергије 

Производња соларне фотонапонске енергије је употреба соларних ћелија за претварање сунчеве светлосне енергије у електричну енергију, кроз контролу контролера, 

с једне стране, директно снабдевање електричном енергијом одговарајућег кола или оптерећења; са друге стране - вишак електричне енергије складишти у батерији обезбеђујући резервно напајање ноћу или када је енергија коју производе соларне ћелије ниска.

通讯基站3


Контролер аутоматски пуни и празни уређај за праћење батерије за складиштење, када је батерија пуна електричне енергије, аутоматски ће прекинути коло за пуњење или претвара пуњење у пливајуће начине пуњења, чиме се и батерија пуни; када је дошло до пражњења батерије, може дати аларм благовремено и релевантну заштитну акцију, тако да батерија може бити са дуготрајним поузданим радом.


通讯基站


Bбатерије које се примењују у пројектима малих комуникационих базних станица на отвореном генерално захтевају употребу литијум гвожђе фосфата ћелије са спецификације 48В50Ах као резервна батерија за складиштење енергије. Такоопрема комуникационе базне станице може и даље нормално да ради након la нестанка струје,којинеће произвести секундарне катастрофе.


Главна опремаs: соларни панел, фотоелектрични контролер,Разводна кутија, носач соларне плоче, батерија, кабл итд


通讯基站2


Препоручени производи

снага банка

Претходна: ниједан

Следеће: ниједан

Унфолд
ОНЛИНЕ