Све категорије
EN

Почетна> ВЕСТИ > kompanija Новости

Паметна енергија: Интегрисано решење за соларну енергију компаније Рика Солар

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитс: 39

Паметна енергија: Интегрисано решење за соларну енергију компаније Рика Солар

 

Rика Солар је професионални произвођач литијумских батерија и добављач решења за систем соларне енергије у Кини, посвећен провизвоцати сигурно, поуздано и исплативи производи у системима соларне енергије за купце широм света. Бизнис укључује у струја за домаћинство, складиште соларне енергије возила и други соларни ПВ систем.       

 

Рика Солар's производи углавном обухватити: lитхиумbаттериес, солар инвертерс, соларpанелс и комплетна соларкомплети за напајање. Након година развоја, Рика има прилично зрелу технологију у литијумским батеријама за складиштење соларне енергије и постаје вертикално интегрисана у соларни енергетски систем. До краја 2021. године, више од 1.5 ГВх производа је испоручено за више од 100,000 корисника, углавном у Европи, Сједињеним Државама и југоисточној Азији. Са производима високих перформанси и професионалном услугом, Рика Солар је надалеко хваљен међу корисницима.

 

Рика Солар настоји да постане водећа ИоТ компанија која најбоље разуме кориснике и нада се да ће све више људи изабрати Рика Солар за чистији свет.

 

Да би решио проблем потрошње енергије, Рика Солар is мудар избор.

Унфолд
ОНЛИНЕ